Poëzieavond met Annie M.G. – Benningbroek

27-01-2017

Op vrijdagavond 27 januari (20 uur) organiseert de stichting Hyperion een poëzieavond in het Witte Kerkje van Benningbroek. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Week van de Poëzie, het thema van deze week is: humor.

Gekozen is voor de dichteres Annie M.G. Schmidt. Erna Peereboom zal vertellen over haar leven en haar werken natuurlijk worden er grappige liederen van Annie gezongen. Kinderen van basisschool De Kraaienboom uit Sijbekarspel lezen zelfgeschreven gedichten voor en er is Open Podium.

De liedjes worden gezongen door Miranda Dekker en  Marianne Koelemeijer, de begeleiding is in handen van Peter Molenaar. Jong en oud kan met hen meezingen. Bij het Open Podium is ruim baan voor ieder die humoristische poëzie wil voordragen. Zoek een grappig gedicht uit en deel het met anderen!

Poëzieavond met Annie M.G.

Het Witte Kerkje, Kerkelaan 10, Benningbroek

Vrijdag 27 januari, inloop 19.30 uur, aanvang 20 uur.

Vrij entree, een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld.

Informatie: www.stichtinghyperion.nl