Muziekavond: Waar je hart ligt

Datum/Tijdstip
17-04-2020
20:00 - 22:00

Muziekavond

Volop muziek in het Witte Kerkje op vrijdag 17 april. Het thema van deze avond is ‘Waar je hart ligt’.

Je hart kan liggen bij muziek en zang maar ook bij andere zaken. Daarover vertellen een aantal mensen. De muzikale invulling is in handen van drie groepen en een zangeres.

Sopraan Tiny Vlaar-Irgoliotsch zal enkele liederen vertolken.
Saxofoonkwartet Sunny Saxes bestaat uit Linda Holla  (sopraansax), Eva Cortie(altsax), Marjon Otto (baritonsax) en Gerard Engel (tenorsax).

Speciaal voor deze avond is voor Sunny Saxes een nieuw stuk gecomponeerd op het thema ‘Waar je hart ligt’. De première van dit nummer is vanzelfsprekend op 17 april!

Laugh don’t cry (zang, gitaar, percussie) met Suzanne Bleeker, Mariëlle Koeman, Vincent Toebak en Branko Domburg.
MichaelO (zang, gitaar, toetsen en viool) met Michael O Gerrits en José van de Bovenkamp.

Informatie

Sunny Saxes

De saxofonisten van deze groep spelen al jaren in diverse orkesten, ensembles en bands. De diversiteit in muzikale achtergrond vormt de basis voor het brede repertoire. Het repertoire van Sunny Saxes is uiteenlopend van licht klassiek naar ‘modern klassiek’, van ragtime naar jazzy, van swing naar jaren-60-pop en van de 60-er jaren naar hedendaagse muziek waaronder filmmuziek en symfonische rock. Daarbij komt de muziek uit vele delen van de wereld, van Nederland tot Argentinië.

Het speelplezier staat bij Sunny Saxes voorop en met de gekozen nummers wordt geprobeerd om voor een ieder wat wils ten gehore te brengen. Sunny is dan ook een synoniem dat in dit saxkwartet staat voor plezier, enthousiasme en positiviteit. De ingrediënten om hiermee een mooi en leuk optreden te verzorgen voor het publiek.

MichaelO

Zanger, muzikant en dichter. In zijn dagelijkse werk met en voor mensen met een verstandelijke beperking schrijft en zingt hij eenvoudige kleine liedjes met herkenbare melodieën, hij maakt kabaal in zijn band Seven Dead Poets en hij zoekt de melancholie op in het lied als singer/songwriter.

Zijn liederen kenmerken zich door verlangen en hartstocht, angst en/of melancholie. De teksten zijn te lezen als gedichten. De zang wordt begeleid met gitaar of toetsen en door vioolspel van José van de Bovenkamp.